JosDeVries

Neem contact met ons op voor meer informatie

» Neem contact op

JosDeVries

JosDeVries helpt opdrachtgevers al 30 jaar in heel Europa, Rusland en het Midden-Oosten met het ontwikkelen en vormgeven van nieuwe retail-concepten. Wij hebben hiervoor vijf gespecialiseerde bureau-onderdelen: Strategie, Concept, Design, Communicatie en Architecture. Wij bieden onze opdrachtgevers een holistische aanpak, van strategie tot realisatie. Maar wij kunnen ook inspringen waar nodig, bijvoorbeeld met alleen een passend design of communicatieconcept. 

Zo geeft ons multidisciplinaire team van enthousiaste ontwerpers, architecten, marketeers en strategen vorm aan de retail van de toekomst.

Technologie, online-shopping, urbanisatie, veranderende bestedingspatronen: allemaal ontwikkelingen die de winkel raken. De hedendaagse consument verwacht meer en neemt zelf de touwtjes in handen. Al scrollend op zijn smartphone verandert hij de markt. En dus staan retailers voor de vraag hoe zij met hun merk niet alleen relevant kunnen zijn voor de klant van vandaag, maar ook voor die van morgen. Het antwoord ligt in een nieuwe manier van denken: in innovativity!

Retailers moeten de rol van de winkel opnieuw uitwerken om te blijven aansluiten bij de veranderende samenleving en ook in de toekomst relevant te blijven. Innovativity staat voor de combinatie van creativiteit en innovatie. Innovativity biedt ons de ingredienten die nodig zijn om een 'branded store experience' neer te zetten. Een winkel die een verhaal vertelt en zo de Customer Journey verrijkt en het merk tot leven brengt.

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Bisonspoor 8000
Copenhagen-toren
Verdieping 7/8
3605 LT Maarssen​
P.O. Box 1194, 3600 BD Maarssen
+31 (0) 346 563 764
info@josdevries.eu

© 2019 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts